Hallo,

Goed dat u de eerste stap zet om uw financiële leven tegen het licht te houden. Soms (eigenlijk altijd) is het wel eens goed om stil te staan bij wat u aan het doen bent, waar u staat, waar u naar toe wilt met dit leven en hoe u daar komt. Maar vooral of u op de een of andere manier geniet van dit leven.


“Wat wil je doen met dat kleine beetje tijd dat je hebt op deze aarde?”


Welkom bij ProAmo, uw financiële planner. Het klinkt u misschien wat zweverig in de oren, maar het tegendeel is waar. Wij leggen u graag uit wat Financiële Lifestyle Planning nu precies inhoudt en wat het voor u kan betekenen.

Wat is Financiële Lifestyle Planning?

Fatsoenlijk financieel plannen. U mag van uw financieel adviseur verwachten dat hij gediplomeerd, ervaren, betrouwbaar, onafhankelijk en onbevooroordeeld is. Dit zijn enkel uw normale verwachtingen van een adviseur. Net zoals u verwacht dat een dokter kundig is.

Wat u in onze ogen echt wilt, is uw gewenste lifestyle behouden of creëren. Dat heeft u nodig om financiële rust en zekerheid te krijgen en financieel onafhankelijk te worden. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te weinig geld. Of dat er te veel geld is bij overlijden…..

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om u de waarheid te vertellen over uw financiële positie.

Wat bereikt u met Financiële Lifestyle Planning?


“Financiële rust, overzicht en inzicht”


U, uw doelen, uw wensen en ambities staan centraal bij Financiële Lifestyle Planning. Dat is de leidraad voor uw en ons financieel handelen. U krijgt de realiteit over uw financiële positie inzichtelijk. Wij noemen dat de waarheid over uw geld en uw getal. Dat geeft u richting en focus. Middels deze planning weet u wat u moet doen of niet moet doen om uw doelen, wensen en ambities te realiseren en te behouden.

In een persoonlijk gesprek lichten wij onze werkwijze graag toe.

Koffie?

Bel Martijn Roy voor een afspraak. 06 11 78 47 04.